Ubrzan život je nešto što sve nas ograničava i jako malo slobodno vremena imamo za prijatelje i porodicu. Evo prave ponude gde ćete u društvu svojih dragih osoba uživati u ovom lepom, opuštajućem ambijentu.

U okviru smeštaja možete odabrati apartman sa kuhinjom ili sobu. Hotel se nalazi u samom centru Zlatibora. Po veoma povoljnoj ceni dobijate vrhunsku uslugu, udoban smeštaj, a zlatiborske specijalitete mozete degustirati u restoranu u sklopu samog hotela. Hotel poseduje sopstveni parking, kablovsku televiziju, WiFi i ljubazno osoblje koje će uciniti da se osećate veoma prijatno.

U okviru rekreativne nastave do sada smo ugostili više od 300 škola. Na nedeljnom nivou, stotine dece uživaju u našem kompleksu ali i zanimljivostima, legendama i čarima ovog mesta.

Zimovanja za vrtiće, srednjoškolce ali i osnovce, pružite svojim najmlađim članovima porodice samo najbolje.

ekskurzija

Više od decenije, deca dolaze kod nas, jer njihova porodica zna, da će ih dočekati najbolji kvalitet hrane, usluge i smeštaja.

Zdravlje nema cenu, te je iz tog razloga bitno da mališani budu na svežem vazduhu barem jednom godišnje.

Planine Srbije su oduvek bile blagotvorne u terapeutskom smislu, veličanstvene i očaravajuće u svom pojavnom obliku i krajoliku. Zlatibor je svoje mesto na turističkoj mapi Srbije odavno zauzeo – uvek je na jednom od tri, četiri mesta po posećenosti i lepoti.

Pešačenje, koje treba da bude glavna aktivnost na planini, poboljšava i tonus mišića. Šetnjom se izlažemo suncu što podstiče proizvodnju vitamina D. Kod anemičnih pacijenata, boravkom na planini popravlja se krvna slika zbog pojačane oksigenacije

Planina na koju su nekada po zdravlje dolazili i srpski kraljevi. Dođite i osetite miris zdravlja i čistog kiseonika.

Zlatibor je mesto za svaku osobu koja želi dobar odmor, prijatnu atmosferu i pravo druženje sa stanovnicima kao i upoznavanje tradicije. Zlatibor neguje tradiciju, kvalitetnu hranu i dobru rakiju. Sve što će vam ova planina ponuditi ne može stati u par reda, ali može biti dovoljno da probudi u vama želju da je obiđete i verujte, nećete se pokajati.