restoran

Nakon dve decenije, vrata restorana, otvaramo za sve ljubitelje dobre kuhinje. Restoran hotela „Dijamant“ probudiće sva Vaša čula! 

 Hotel „Dijamant poseduje svoj restoran sa kuhinjom , koji mogu koristiti, kako gosti hotela, tako i svi posetioci, koji su ljubitelji tradicionalnih Zlatiborskih specialiteta.

                                                            Ponuda 

Domaćinima hotela veoma je važan kvalitet i odabir namirnica.

Restoran Zlatibor  Kao rezultat toga,  na meniju restorana mogu se naći najkvalitetnija zlatiborska pršuta, domaći sir i čuveni zlatiborski kajmak. Restoran Vodeći računa o bogatoj ponudi ovog kraja, tu je i lepinja kao autentičan specijalitet. Ponuda je obogaćena i neizastovninim dodacima kao što su na primer: proja, pita gibanica, kiselo mleko i duvan čvarci.Restoran

  Osim Zlatiborskih specijaliteta, gosti restorana mogu uživati i u ostalim ukusnim jelima koja su pripremljena na tradicionalan način.  Uz to u  ponudi su i brojne poslastice.

I ono najvažnije,  bilo da odsedate u našem hotelu ili ne, možete rezervisati doručak, ručak ili večeru. U ponudi su uvek tri jela – Vi birate, mi pravimo.                                                                                                                                                       

 Svakako, ono što naš restoran izdvaja, je jelovnik prilagođen osobama koje imaju nešto drugačiji režim ishrane. Možete odabrati  jelovnik za vegetarijance, vegane kao i  za  „hrono“ način ishrane. Prilagođen je i osobama koje  imaju intoleranciju na određenu vrstu namirnica.
Uz profesionalnu uslugu, nudimo Vam i ugođaj u toplom ambijentu samog hotela, kao i u osunčanoj bašti u kojoj možete sedeti tokom cele godine.

 Restoran, sa 80 sedećih mesta,  je renoviran prošle sezone, kako bi u novom ruhu, ostavio najbolji utisak upravo na Vas i Vaše najmilije.

Restoran

         

            Restoran hotela Dijamant je kombinacija dvadesetogodišnje tradicije i iskustva koje smo sticali, kao želje za novim izazovima koje ćemo proživeti sa Vama. Ukoliko niste, još uvek, vreme je da rezervišete, svoj savršen odmor!