Hotel Dijamant Zlatibor

Ubrzan život je nešto što sve nas ograničava i jako malo slobodno vremena imamo za prijatelje i porodicu. Svi znamo da je Zlatibor idealno mesto za odmor i rekreaciju. Svež vazduh, ski-staze, bogata ponuda rekreativnih sadržaja i domaća kuhinja će okrepiti vaš duh i telo, a uveče se prepustite čarima koje nudi noćni život naše najpopularnije planine…

Hotel “DIJAMANT” se nalazi pored autobuske stanice na Zlatiboru. Po veoma povoljnoj ceni dobijate vrhunsku uslugu, udoban smeštaj, a zlatiborske specijalitete možete degustirati u restoranu u sklopu samog hotela. Hotel poseduje sopstveni parking, kablovsku televiziju, WiFi i ljubazno osoblje koje će ućiniti da se osećate veoma prijatno.

OPSTE KARAKTERISTIKE SMEŠTAJA:

Hotel raspolaže sa apartmanima i sobama.

-U svim sobama praktikujemo da ubacujemo ležajeve po potrebi. U svaku smeštajnu jedinicu možemo da ubacimo dodatne ležajeve.

U svim smeštajnim jedinicama ima TV, kablovska televizija i Wi-Fi. Grejanje je centralno (grejanje na struju, pelet, ugalj, brikete, solarno grejanje). Smeštaj se može izdavati na bazi punpansion, polupansion i noćenje sa doručkom.

  • Hotel poseduje svoj parking (pod video nadzorom). Broj vozila koja se mogu mogu parkirati 30 vozila.
  • Hotel ima svoju kuhinju (HACCP) i restoran. Restoran raspolaže sa 80 sedećih mesta.
  • Lobby hotela sadrži 3 mini separa (12 sedećih mesta), aperitiv bar i kamin. Ispred hotela ima terasa koju gosti mogu da koriste.
  • Internet je prisutan u celom hotelu i spoljašnjem prostoru.

Osećajte se kao kod svoje kuće u Hotelu “Dijamant” ČEKAMO VAS!!!