Po veoma povoljnoj ceni dobijate vrhunsku uslugu, udoban smeštaj, a zlatiborske specijalitete mozete degustirati u restoranu u sklopu samog hotela. Hotel poseduje sopstveni parking, kablovsku televiziju, WiFi i ljubazno osoblje koje će uciniti da se osećate veoma prijatno.

Svi znamo da je Zlatibor idealno mesto za odmor i rekreaciju. Svež vazduh, ski-staze, bogata ponuda rekreativnih sadržaja i domaća kuhinja će okrepiti vaš duh i telo, a uveče se prepustite čarima koje nudi noćni život naše najpopularnije planine… Osećajte se kao kod svoje kuće u Hotelu Dijamant. ČEKAMO VAS!!!

Uživajte u stvarno najboljim ponudama i popustima u gradu!

Planine su verovatno najočuvaniji prostor Srbije. Najočuvaniji ako govorimo o zdravoj prirodi, o rekreativnim i terapeutskim elementima prirodnog okruženja.

Planine Srbije su oduvek bile blagotvorne u terapeutskom smislu, veličanstvene i očaravajuće u svom pojavnom obliku i krajoliku.

Na prvom mestu, Zlatibor je prostorno veoma otvoren prirodni lokalitet na 1.000 metara nadmorske visine, i baš ta činjenica omogućila mu je veliki broj sunčanih sati u toku godine. To je strašno bitno znati jer sam položaj ove divne planine omogućava povećanu količinu kiseonika i smanjen vazdušni pritisak pa sve to zajedno terapeutski povoljno deluje na krvotok, žlezde sa unutrašnjm lučenjem, uopšte na ceo organizam.

Naši dragi penzioneri uživaju u prvenstveno dobroj lokaciji, u samom smo centru, blizu je korzo ali i veštačka jezera. Lokacija je idealana za šetnju na svežem vazduhu.

Izleti su nešto što penzioneri najviše praktikuju kada posete naš hotel, a posebno uživaju u prirodnim lepotama i znamenitostima koje ova lokacija ima pregršt.

U blizini hotela nalazi se i pijaca za one koji žele da uživaju u zlatiborskim domaćim specijalitetima i proizvodima.

U našem restoranu zahvaljujući vrsnim kuvarima možete uživati u brojnim delikates obrocima.