NOVA GODINA HOTEL DIJAMANT

U našem narodu postoji verovanje, da kako dočekamo Novu godinu, tako će nam biti cele naredne godine. Naši dragi gosti koji već tradicionalno dolaze na Zlatibor, biraju naš hotel za prenoćište kako bi im nakon nezaboravnog dočeka cela noć bila baš savršena.

nova godina

Ukoliko nikada niste bili kod nas, ove godine imate šansu da saznate zašto imamo goste koji dolaze već duže od decenije baš kod nas.
U našem hotelu možete da birate između apartmana ili soba.

U okviru svake sobe nalazi se toalet, dok u sklopu apartmana i kuhinja i dnevna soba. 

Idealno za veće društvo! Pojedini Apartmani  imaju bračni i dodatni ležaj kao i garnituru, tako da može više osoba da boravi u njima.

Najbolje od svega je to što, ukoliko želite da provedete na Zlatiboru još koji dan nakon dočeka, mi smo opet idealno mesto.

nova godina Pitate se zašto? Odgovor je prilično jednostavan, lokacija. Nalazimo se dovoljno izmešteni da Vam ne smeta buka centra, ali i dovoljno blizu da možete za čas tamo da stignete. Blizu je pijaca i žičara, a u našem hotelu postoji i nadaleko poznati restoran. Aktivan ili pasivan odmor? To već prepuštamo Vama da odaberete. nova godina

Da se podsetimo, hotel Dijamant postoji duže od decenije, nalazimo se na odličnoj lokaciji blizu autobuske stanice, na maloj uzvišici koja nas izoluje i pruža potpuni mir našim gostima. Imamo naš parking, tako da dragi vozači, o tome ne morate da brinete! U samom holu kod recepcije se nalazi nekoliko stolova i kamin gde možete da uživate dok pijete kafu ili čaj. Ljubazno osoblje će se postarati da Vaš odmor bude još bolji! Kada je u pitanju restoran, ukoliko se odlučite za polupansion ne morate da brinete i navijate sat za doručak, jer mi razumemo da želite da se naspavate dok ste na odmoru, te je vreme doručka nešto duže nego u drugim hotelima.

U našem restoranu spremaju se vrhunska jela! Pažljivo odabrani sastojci učiniće da, ni jedno jelo, ne ostane nezapamćeno!

Vaš hotel „Dijamant“.

Nova godina

Pišite nam na našoj Facebook stranici ili nam pošaljite poruku putem kontakt forme.